Simpsons

John Blund var inte alls hos mig så länge som han brukar vara. Fick sova i en timma och nu är jag pigg. Har försökt att somna om men John Blund verkar att ha gjort klart sitt besök i mitt hus och vid mina ögon.
Tror att jag är orolig över resan, får ont i magen när jag tänker på det faktiskt. Tänk om bilen går sönder, blir rånad, någon blir riktigt sjuk eller om allt bara blir katastrof..
 
Sätter på TV:n och låter Simpsons göra ett försök till att jag kan somna..

Kent.

Har precis satt mig till rätta. Den vita filten har fått krypa upp i mitt knä. Sätter på TV:n som vanligt när jag har datorn framför mig. Låter Kent spelas med låten VinterNoll2 och låter läpparna röra sig i samma takt som Joakim Bergs ord. Mår lite sisådär för vet verkligen inte om jag vill åka iväg. Resan börjar ju trotts allt imorgon. Den viktigaste personen har jag inte fått ge en hejdå kram till. Jag känner mig hemsk..
Läser en bok. En gul bok med en liten blond pojke som befinner sig på bokens framsida. Himlen finns på riktigt. Jag gråter hela tiden till den, så sorglig men ändå mysig på något konstigt sätt. När man väl börjar läsa boken så går det inte att sluta läsa den, man blir så inne i bokens handling. Tårarna börjar skapas när man väl tänker på boken, familjen som har det svårt.
Får nog gå och lägga mig nu. Måste vakna runt nio tiden, ska möta upp min väns mor för att få tillbaka min mobil laddare.
 
En sak till innan jag lägger mig i sängen. Min vän fyller år idag, 20 år. Grattis finaste vännen!

Utomlands..

Vill inte. Jag har packat hur mycket som helst men tydligen så räcker det inte till.. TACK..!

Farmor, farfar och utomlands.

Hälsade på min farmor och farfar idag. I mina tankar så ville jag mer än gärna ge dom något fint. Det blev en rosa ros i en liten vit kruka. Stegen som jag tog idag kändes faktiskt helt underbart. Kan faktiskt inte bara sitta inne i mitt rum hela dagen och lyssna på Kent eller Håkan Hellström.

Håkan Hellström får mig att tänka på min lillasyster. Hennes förebild, hans texter fick henne att må bra..



Snart åker jag iväg på semester, till värmen och jag önskar att jag kan bli brun. Får bara lite färg +2'000 oönskade fräknar, räcker det inte med de fråknar som jag har året om? Har packat med mig ett par träningsbyxor också. Kanske blir att jag går ut och går någon dag. Kommer sakna några utav mina vänner. Men hem kommer jag.

Ska bara utforska världen denna semestern och tänka på min syster. Vad hade hon tyckt om det här?


En härlig känsla.

Jag har fått en härlig känsla i kroppen, men den är ändå rätt smärtsam. Börjat gilla en kille. När jag är med honom så tänker jag mest på annat och jag mår bra för stunden. Men jag vet verkligen inte om det är så smart att sätta sig in i den känslan helt när jag mår som jag mår allt det 'underbara' för stunden jag är med den personen.

Hatar att vara kär..

Liten.

De senaste dagarna så har jag kännt mig liten. Otroligt liten faktiskt. Fattar inte varför, men jag gör det lite då och då.. Har inte pratat så speciellt mycket heller för den delen.
Min minsta lillasyster blev precis 9 år denna veckan och fick en massa puzzel saker, samt jag. Ska göra ett album med mig och min lillsyster som lämnade mig. Kommer bli en massa tårar då jag kommer börja med det.
 
Här om dagen fick jag ett brev. Ett brev från Drottning Blanka Gymnasium. Har blivit antagen till en ny linje. Stylist, -hår och makeup. Det var den linjen jag ville gå i från början, men kom in på Estet -teater på Aranäs Gymnasuim. Varför jag valde den linjen var mest för att se om jag verkligen kunde komma in. Vilket jag gjorde. Gav Teatern en chans och tillslut insåg jag att detta inte alls är min grej. Vissa utav mina lärare gick jag inte alls överens med. Min mentor har inte bett om ursäkt för en hemsk pjäs som vi skulle spela upp som jag vägrade att vara med i..
Drottning blanka, Stylist -hår och makeup var det jag verkligen ville gå i från början. Så nu ger jag den nya skolan en chans!
 
Men jag känner mig liten för varje dag som går. Att skolan börjar snart så känns det precis som jag inte kommer veta vem någon är på just den skolan. Tillslut kommer jag få någon vän, en minst. Hoppas jag i alla fall.
Jag ger skolan en chans.