Favorit.

   Jag är inte hon som gillar att läsa så överdrivet bloggar. Men jag har fastnat vid en speciell blogg, Josefine Andersson heter denna flckan som är 18 år och gillar sådant som jag gör. T.ex. Ben&Jerry's, mörk choklad, foto, Kent och Håkan Hellström. Bortsett ifrån det så har denna flicka lidit utav anorexi, men är nu fri ifrån denna sjukdom.
   Josefine Andersson kommenterade faktiskt här om dagen i ett utav mina inlägg då jag inte kunde låta bli att le för jag blev så glad. Favorit bloggen enligt mig har Josefine, och jag kan inte slita ifrån mig din blogg, dina texter, bilder eller dina gammla inlägg! Crazy..
   Vill du besöka denna flickans blogg klicka dig vidare här !

Saknar..

   JAG SAKNAR DIG   JAG SAKNAR DIG  JAG SAKNAR DIG   JAG SAKNAR DIG  JAG SAKNAR DIG   JAG SAKNAR DIG  JAG SAKNAR DIG   JAG SAKNAR DIG  JAG SAKNAR DIG   JAG SAKNAR DIG  JAG SAKNAR DIG   JAG SAKNAR DIG  JAG SAKNAR DIG   JAG SAKNAR DIG  JAG SAKNAR DIG   JAG SAKNAR DIG  JAG SAKNAR DIG   JAG SAKNAR DIG  JAG SAKNAR DIG   JAG SAKNAR DIG  JAG SAKNAR DIG   JAG SAKNAR DIG  JAG SAKNAR DIG   JAG SAKNAR DIG  JAG SAKNAR DIG   JAG SAKNAR DIG  JAG SAKNAR DIG   JAG SAKNAR DIG  JAG SAKNAR DIG   JAG SAKNAR DIG  JAG SAKNAR DIG   JAG SAKNAR DIG  

Funderingar..

   Har lämnat in mitt arbete i Material och Miljö om mobbning, är faktiskt jätte nöjd med arbetet som jag har gjort. Lite försenat en aning men jag har ju lämnat in den nu och känner mig nöjd även med förseningen. Tog inte den Svenska mobbningen, utan jag tog den Amerekanska mobbningen.
 
   Funderingarna över allt annat vet jag inte ens vart man ska börja. Känner mig allmänt i skolan, de personer som skulle föreställa sig mina vänner kollar snett på mig och jag börjar undra vad som är fel på mig när jag ser mig i spegeln. Men jag sköter skolan som jag ska och försöker vara där så mycket som möjligt även om jag känner mig dålig eller inte mår bra för tillfället. Är helt enkelt hemma då jag bara är sjuk! Gör mina läxor på kvällarna och under bussresan, då jag inte har något att göra då läxorna är klara läser jag någon bok. Men jag försöker se framåt även om jag är ensam i skolan och får dessa onödiga blickarna som jag egentligen ska försöka ignorera totalt.
   På mitt schema just nu så håller jag på med maten, kyckling med grattäng. Måste även tvätta min mängd med kläder som ligger lite överallt i mitt rum, och jag måste även försöka dammsuga och fixa iordning lite mer på rummet eftersom de inte alls är inärheten utav klart. Så fixar de medan maten står i ugnen.
 
Det känns bara som om himmelens alla vackra färger gör mig glad för tillfället.
 
Bild tagen från min Instagram @ ohanajoline

Jag känner mig otrygg..

I skolan känner jag mig oftast otrygg och mina 'vänner' ignorerar mig så jag känner bara liten i allmänhet. Vilket gör att jag bara mår illa att visa mig i skolan.. Känns som jag inte har någonting att göra här i skolan. Vill bara hem, hem, hem!
Men vem fasiken lyssnar på mig? Eller vem vill umgås med mig ens? De vänner som inte går på denna skolan som gör att jag kan vara glad för sekunden. Vet ju inte ens vem som är mina vänner i skolan längre..

Han gör mig bara osäker..

   Kan inte säga bättre eller något mer som rubriken..

Askungen.

   Sätter på en film innan jag ska gå och lägga mig. Det blev Askungen och jag drömmer mig bort i filmen. Ungefär att jag ska vara sagoprinsessan Askungen. Hon som jobbar och sliter för sin styvmor och styvsystrar. Men blir balens vackra ljus. att få den prinsen som hon sedan gifter sig med och har det underbart. Små talande möss och fåglar som hjälper henne med det mesta.
   Jag skulle faktiskt vilja ha ett sagolikt bröllop, om jag nu gifter mig. En vacker kyrka, fåglarna ska kvittra, solen ska lysa igenom den vackraste fönster rutan i kyrkan som ska vara ett täcken på att min lillasyster i himlen är med mig, en stor härlig klänning som Askungens är, de närmaste ska enabrt få vara med som stöttat mig igenom mina år och fin musik som ger mig rysningar längst hela kroppen.
Men det jag inte fattar.
Om prinsen letar efter flickan som tappade sin sko,
skon som ska passa på hennes lilla fot.
Varför tappade hon den då.?
Om den då passade hennes fot.?

Idag. 2012-12-02.

   Första advent, Andra Dec, min lillebrors födelsedag. Grattis lillebror som blev 12 år idag! Hoppas du blev nöjd med ditt års kort på IFK Göteborg. Britney Spears födelsedag också..
   Vaknade halv nio idag utav klockan, kollade på Julkalendern och gick ut på en promenad med mina farföräldrar. Jag gick ju lite mer för gick till dom och frågade om de ville hänga på. Sammanlagt har jag gått 4.86 km. Helt underbart!! Åkte till min vän Nora för att fixa håret, Dreadlocks. Så nöjd och glad för det blev så bra! Därför ska jag njuta med en ny smak utav Ben&Jerry's.

Nytt hår, ny look, ny Joline.

  
 
 

Förvånad och kanske mer ledsen.?

   Kalaset är igång och sen kommer programmet Så mycket bättre på TV4. Alla sjunger den låten de valt att sjunga på Maja Ivarsson's dag. Den blonda lilla rock tjejen med en snygg hes röst som ger mig en lite rysning längst min arm. När det är dags för Olle Ljungström's tur att ta ett stadigt grepp om stativet för att sjunga den låten han valt, så säger många i släkten att min pappa är lik honom i sättet. Vilket jag inte alls förstod hur dom tänkte, då jag sa tillbaka vart ser ni ens likheten? Fick en spydig kommentar utav födelsedagsbarnet haha, men Joline du ser ju ut som en gris.
   Det gjorde faktiskt ont i mig, ville faktiskt bara gråta eller ställa mig upp och skrika framför alla. Men det är inte så lätt när man har en liten del imon mig där jag faktiskt är blyg. Ja, det är sant. En del inuti mig så är jag jätte sårbar och vågar inte säga emot för är rädd att börja gråta framför personen/personerna. Visserligen skulle det varit skönt att få det gjort, men vissa säger att jag är för mycket med vissa saker så försöker hålla mig borta ifrån det.
 
En gris, ärlig.. Är det sant..?
 
   Ligger i min lilla säng som luktar nytvättade lakan, ska nu slå upp min bok för att läsa något kapitel. Får försöka tänka på något annat än den kommentaren.. Imorgon upp 8.30 för att få se Julkalendern, dricka kaffe samtidigt och sedan ut för en promenad. Hoppas de blir längre än vad det blev idag, skulle varit så skönt.
Sätter i mina dreadlocks imorgon. WIIIIIE !!
 

Stressad.

   Var ute och gick en promenad förut som sagt, med lillebror i barnvagn och den friska luften andas jag in. Känner mig faktiskt duktig som orkar gå så som jag gjorde idag. En långpromenad på 3.41 km på 36 minuter. Imorgon får det bli samma runda men då blir det nog att gå ensam, hoppas jag kan gå ännu mer bara då..
   Alla i huset springer runt och gör klart det sista innan gästerna kommer och klampar in i vår hall för att slänga av sig de tjocka vinterjackorna och de varma vinterskorna. Maten ska till lagas alldeles strax, sen blir de glass (ingen tårta) och sen Lördags mys med de gäster som stannar kvar. Klä på lillebror som är två år snart också så han blir stilig inför alla. Själv har jag inte någon insperation till någonting.. En slarvig påklädd 17 åring med en snabb och enkel makeup blir nog bra ändå.
 
   Familjen är lite stressad förutom födelsedagsbarnet som bara spelar TV-spel..

Promenad.

   Vaknade utav att klockan ringde 8.40 för Julkalendern har 'premiär' på svt idag. Blir alltid lite små besviken att Julkalendern bara är i en liten kvart..
   Nu ska jag i vilket fall ta på mig träningskläderna och gå ut för en liten morgon promenad. Ska testa en ny app som jag installerade på min telefon, får se hur bra den egentligen är! Bädda sängen nu snabbt och sen ut!
 
   Kalas för lillebror idag, så det kommer nog bli lite mysigt meefter litet kalas för de som står oss närmast!
   Dock saknar jag min morbror som bor uppe i Stockholm för han kom in på en Musik Högskola av något slag med sin fiol.