Ute bland luft, vind och gräs!


Inspiration!


Världens finaste bild på världens finaste ängel!


Sängliggandes.

Har varit vaken ett tag. Ett tag som varit i två timmar. Människor skriver sms till mig och jag vaknar varje gång den plingar till och displayen lyser till. 'Vad vill de nu..?'
Eftersom jag börjar 12.40 idag så kan jag vara sängliggandes ett bra tag till. Lyssna på musik, stänga av vibrationen och ljudet på mobilen. Kanske kan få lire mer sömn då..


Bebis!

Et litet foster som sedan förvandlas till ett barn. Som sedan ska lära sig allt som finns här ute i världen. Du var så fin, du var så vacker, du var så underbar men samtidigt kunde du vara bara sjukt irriterande..
Idag saknar jag ditt skratt, sättet hur du retade upp mig och hur du fick mig att le. Eller sättet som du gjorde när jag fattade ingenting när du förklarade så dåligt för mig, när det egentligen snurrade till inuti mitt huvud.

Du lärde dig så mycket som du hann med i livet. Det var inte alls länge du var med mig på jorden. Du ville ha ett par vingar och lättade på fötterna och försvann din väg.
14 år, 7 månader och 13 dagar.
Vad hände..?


Lillasysters hemlighetsfulla talang.

Min lillasyster hade gjort en egen musikvideo utan vi visste något om det. Den delades ut på YouTube 5 September 2011. När jag ser denna videon så tänker jag på så mycket konstiga och hemska tankar. Vilket då ni kanske bara tänker på att hon har gjort en fin video och låten var fin.
Själv tycker jag att videon är så inåt djävulskt hemsk. För jag kan se min lillasyster röra på mig. Alltså det är min lillasyster i videon. Låten är så hemsk, gråter så otroligt mycket för videon och låten för jag förstår så mycket men ändå så lite. Vad hände..? Varför sa du ingenting..? Varför höll du inne allt..?
 
Något måste betyda för henne, eftersom hon har på sig min teddy-tröja..
 
Min syster var så duktig på så mycket, men jag hade inte en aning om att hon hade gjort en video som var ett rop på HJÄLP!
 

En text jag skulle vilja ha tatuerad insidan av överarmen.


27 Februari, 15 ljus format till ett hjärta =fick aldrig se dig som 15 åring..


min lillasyster.

Tänkte att jag ska skriva en snutt om min syster. Min lillasyster som bara blev 14 år, 7 månader och 13 dagar gammal. Tiden vet jag inte hur många minuter och timmar, men mamma har koll på det mer än jag. Jag tänker inte säga hur min lillasyster dog. Iallafall inte än, säger bara att min 14 åriga, 7 månaders och 13 dagar gamla lillasyster gjorde en suicide. För folk som aldrig har hört ordet suicide så är det självmord på Engelska och jag är inte direkt redo för att dela med mig än vad som hände med henne.. För jag vet faktiskt inte allt. Vilket är sjukt sorgligt.

Jag kommer se henne åldras, hon kommer aldrig vara med och få hålla i mitt första barn. Det tar kol på mig och får mig lätt att gråta.. Jag orkar inte, det kommer bli svårt med det första och det vet jag redan nu. För min syster kommer inte finnas där och det gör ont..


Onödigt..

Jag blir så trött på Facebook ibland. Dessa idiot grupper som skapas hela tiden. Grupper vid namn 'Sveriges snyggaste, Stockholms skönheter, Göteborgs hetingar och Skånes sexigaste'
När man ser de som blir 'dagens snygging' t.ex så är det bara de tjejer som är smala, fina ögon, fina former, fint ansiktsdrag och allt ser perfekt ut. Bland killarna så är de som väljs ut ska ha stora muskler, fina ögon, fint leende och välfriserat hår.
Sånt som gör så att man får dåligt självförtroende. Alla har svårt att gilla sig själva, det är ju faktiskt något som man inte gillar på sig själv. De som gillar sig själva har alltid gjort någon form av operation som gör så att de älskar sig själva, men det är ju inte dom bakom den där operationen. De gillade ju faktiskt inte sig själva innan operationen.
Men när jag ser såna bilder så blir jag bara besviken för jag har ju nästan ingenting så som dessa tjejerna har! För man inbillar sig i huvudet att det är såhär killar vill att tjejer ska se ut och då förändras man.
Själv har jag inte tid att förändra mig eftersom jag hatar att köpa kläder, smink och massa sånt trams.. Men jag blir besviken och den lilla 'djävulen' på vänstra axeln överröstar oftast 'ängeln' på högra axeln, vilket blir jobbigt..


Du är det finaste någon kan få, lillebror!


kalla fötter och bleka armar.

Får en rysning genom hela kroppen, den var inte alls varm så som de brukar vara. Den var kall..? Lägger mig i sängen för att slippa mina små syskons gap och skrik som gör mig så arg, för de kan verkligen inte sluta när man säger till.
Lägger mig försiktigt under täcket och tar av mig mina svarta strumpor med den rosa kanten vid tårna. Kurar ihop mig och jag känner att fötterna är iskalla. Men jag försöker inte att tänka på det för jag ligger så skönt just nu.
Låter mina armar vila medan jag studerar mina drömfångare och allt annat som är intressant inuti mitt rum. Armarna är bleka, den tunna färgen som solen smekt över huden är borta och jag ser att min bleka färg är tillbaka. Mina fräknar börjar försvinna från armar och ben. Vilket är synd..? Men trivs mer med den bleka färgen än just alla fräknar på hela kroppen. Räcker med fräknarna på axlar, ansikte och lite på ryggen.

Vila upp mig innan maten serveras, vill inte tänka på mat men måste äta. Vill bara sova tills jag känner mig utvilad. Men måste få i mig något utav maten..


Regnbågen.

Man får stå ut med regnet, om man vill njuta av regnbågen.


busstur, mblogg.

Bussen är varm, full och alla pratar i mun på varandra. Självklart så är alla sittplatserna upptagna och jag får stå upp hela bussfärden.
Utanför den fulla bussen så faller regndropparna från himmelen. Jag vill bara få gå av bussen så att jag kan känna regndoften och få in luften av höst.
Drömmer mig bort från allt ljud, värme och folkmassan. Vill ut och känna doften. Och bara bli ett med naturen..


andetag.

När min lärare har genomgång under vår lektion så överröstar mina andetag. Koncentrationsförmågan slutade för längesen. Allt runt om mig blir intressantare och andetagen hörs mer. Hjärtslagen känns genom hela bröstkorgen och jag känner att jag bara vill lägga mig under täcket och sova ut..


Känsla?

Jag är glad för de få jag har. Men jag är ändå ledsen för jag har så lite. Är glad för det lilla jag har, för en dag kanske jag står ensam med rödsprängda ögon i mörkret utav saknad och sorg. De rödsprängda ögonen svider tillslut för man inte orkar gråta mer och man inte kan hålla uppe ögonen för man har gråtit sig till sömn. Jag kan gråta för så mycket, både bra och dåliga saker.
 
Men just nu är jag bara tom.
 
Inga tårar.
Inga tankar.
Inga rödsprängda ögon.
Inga röster i huvudet.
Inga rörelser inom mig.
Inga hastiga andetag.
Bara en tom blick.

Skolan.

Vad ska jag börja? Min skola är väldigt liten, men den duger tycker jag. Änså länge stör jag mig inte på skolans byggnad eller hur den ser ut överhuvudtaget. Men just nu så vet jag inte direkt vad jag tycker och tänker. Klassen verkar väl rätt okej trotts allt, även om jag tycker den är tråkig så kan den bli sjukt högljud på lektionerna och det stör jag mig på rätt mycket. Eftersom jag vill ta tag i skolan på allvar denna gången, så har jag märkt redan idag att jag vill ha det tyst för jag kan inte koncentrera mig på det jag ska göra. Visserligen så har jag sagt till dom, men kommer nog bli jobbigt i slutändan..
Men jag försöker verkligen denna gången och jag hoppas att jag inte bryter löftet, eftersom detta gäller om mig och mitt liv. Inte för att jag vet om detta är en rätt linje för just mig så får jag väl vänja mig vid den och skita i alla andra. Eller? Änså länge har jag fortfarande ont i magen för att gå till skolan eftersom jag vet inte när/om det kommer kommentarer mot mig som jag tycker är jobbiga. Visst kommer jag säga emot, men kommer nog vara svag om orden är för hårda..
 
Min mor håller fortfarande på med att skicka lite kontakter till mig som jag kan prata med om jag vill dela tankarna som också förlorat någon nära. Men jag vet inte ritkigt. Vet inte vad jag ska skriva, vad jag ska säga, vad jag ska tänka eller hur jag ska behärska mig.. Tycker det är svårare att skriva via en dator eller telefon hur jag ska beskriva mina känslor. Men tycker det är jätte lätt att stå och prata mellan 'fyra ögon'. Vet ju dock att min mor vill att jag ska dela mina tankar till någon som ungefär är i min ålder.. Men vill ju dela med någon som förlorat någon inom familjen ungefär likadant så som min syster. Inte någon som förlorade en vän.
Vad ska man göra..?
 
Just nu känner jag att skriva några rader i min 'dagbok' som jag köpte i Ungern. Skriver lite mer privata saker i den som inte kommer ut här. Men får se om jag delar med mig.., om jag nu vågar.

True..

Jag kan känna din doft, men jag kan inte känna din kropp..

'suck'

Jag vet inte ens vad jag ska säga. Att sitta och skriva på datorn för att sedan punlicera det på blogg.se känns lite sisådär. Visst är det bra att jag vågar dela med mig. Men just nu så är jag bara besviken på allt.

Trött..

Kroppen och själen är helt slut efter första dagen i skolan. Kändes som om jag skulle spy hela tiden. Man kan väl säga att jag var väldigt nervös..

En film som påminner om verkligheten..

   En film om hur verkligheten är gör en nervös, rädd och ger en skakiga ben. Filmens handling handlar om en tjej som heter Taylor Hillridge, har precis fyllt 17 år och får en laptop i födelsedags present utav sin mamma och lillebror. Taylors vänner hjälper henne att gå med i ett socialt nätverk (ungefär som Facebook). Helt plöttsligt börjar alla gå emot henne, ljuga saker om henne på den här sidan och hennes vänner börjar fryser ut henne. Taylor blir mobbad både på nätet och i skolan, vilket tar kol på henne tillslut. Hon bestämmer sig för att lägga ut en sista avskeds video ut på den sociala nätverket för att sedan göra sin suicide. Taylors vän som frös ut henne hittar videon och ringer Taylors mamma och de hinner rädda henne. Denne vän som hittade videon på nätet var hon som började mobba henne smått genom ett fake konto som sedan spårade ur..
 
Jag vet inte direkt vad jag ska säga om filmen. Visst den var jätte bra, den visar verkligen hur elak och grym bakom skärmen och hur mobbad en person kan bli. Man kan ju faktiskt bli så mobbad så man bestämmer sig för att göra en suicide. Jag kunde känna igen mig i vissa delar utav filmen, och jag kan inte direkt säga att jag satt och fnittrade i hela filmen. Det mer var att jag stört lipa och nu ser jag ut som en tomat i hela ansiktet för jag gråtit så mycket.
   För alla har någon gång kännt jag vill inte leva, jag vill dö.. Alla har kännt så någon gång ibland.
 
Varför vågar man vara för jävla tuff bakom en skärm och inte direkt i verkligheten. Det är bara några få som vågar vara både och. Men FAN inte många som vågar vara kaxig och uppkäftig rätt framför personen. Jag känner igen mig i Taylor Hillridge rollen. För jag har blivit till och från mobbad på lite olika sätt. Sen jag var liten så var det rätt mycket, när jag blev lite äldre så släppte det lite men sen vände det. Min förra skola så blev kännde jag mig rejält mobbad utav en lärare. Och nu är jag rädd inför imorgon. Måste gå till en ny skola, ny linje, försöka få nya vänner. Fan också. Jag får ont i magen.. Tänk om något går snett och jag blir ensam. För jag är inte direkt den här tjejiga tjejen. Är mer pojkflicka och jag har valt en tjejskola..

Musik i högtalaren, bästa tidningen i handen och underbart sällskap.


...


Så länge fötterna bär Så länge lungorna kan


Kusiner.

Det mest Beata som jag vet är mina fyra kusiner! Två som är runt min ålder som är på mammas sida, och två små kusiner som är på pappas sida. Man blir självklart så otroligt glad när man sitter och tittar på sina kusiner. Speciellt på de små. De har ju inte några problem, inte några jobbiga saker som de går runt och bär på.
När de ler mot mig och vill sitta i mitt knä eller bara vill leka med mig så kan man inte låta bli att le. Jag älskar dom över hela mitt hjärta. Alla barn älskar jag, finns inget finare än småttingar.

Även om allt gör så förbaskat ont inombords så läker såren genom tiden. De som läker är att vara nära de som betyder mest för mig. Man blir lycklig för stunden inombords. Även om allt är jobbigt bakom mig.

Vill fortfarande säga tack till er som står vid mig och stöttar mig! Även om jag är besviken på att vissa inte stöttar mig som jag hade hoppats på. Men jag är lycklig för de FÅ som står vid min sida. Går inte att beskriva på mitt språk hur mycket jag älskar er!


Dom sa se, och Du blundade.

Det är bara några få utav min släkt och vänner som snappade upp att vissa inlägg är faktiskt ett stort rop på hjälp. Att jag vill att de ska titta hit på mig för stunden och bara inse hur allt faktiskt är! Eftersom jag nu är besatt för att få hjälpen som jag 'ropat' ut nu är inte bara till mig. Jag har ju en pappa, han får ju tänka jätte mycket på olika saker just nu. Han har ju en fru som ligger inne på sjukhus, och han vill spendera så mycket tid som möjligt nere på sjukhuset för att mamma ska känna att hon faktiskt får stöttning genom det här. Sen måste pappa visa sig stark för sina barn för han måste ju ta hand om oss också, ett jobb har han ju också som han inte kan vara vid just nu för någon måste vara hemma med barnen.
Jag är väl den som har det sköra hjärtat som inte direkt vågar och jag känner mig inte stark nog att sitta och se när mamma ligger vid en säng. Lite då och då kommer det in sjuksköterskor in och kollar om allt är bra. Klarar verkligen inte av sånt, det blir för jobbigt. Det blir liksom för mycket för mig. Men jag har lovat pappa att jag ska följa med imorgon till mamma. Vet att hon kommer bli glad för jag kommer, men jag är nervös för hur jag kommer att reagera.
 
Till alla er fina som har hört av er idag. Hört av er på olika sätt, det glädje mig att ni faktiskt satte er och tog er tid och skrev/ringde till mig. Det var som om mitt sköra hjärta blev lite varmare. Jag blev faktiskt glad inombords, och tacksam. Det är ju sånt som gör en person glad. Man känner sig inte lika ensam eller bortglömd så som jag oftast gör. Visst, det var inte alls många som hörde av sig. Det var bara 6 stycken. Bättre för lite än för mycket som man brukar säga. Men jag hoppades på att det skulle varit betydligt mycket mer.
Men ni som hörde av er igår och idag, jag älskar er så otroligt mycket!
 
Till Gud.
Käre gode Gud. Jag önskar att du kan hjälpa min mor.
Så att allt ont går ur hennes lilla kropp.
Jag tycker inte att det är rättvist att min familj ska få lida så mycket som vi gör.
Eller tycker du det?
Jag hoppas att du kan ge min mor graft till att stå ut med allt.
Så hon kan bli frisk.
Så att hon orkar betydligt mycket mer.
Och framförallt så att hon inte behöver åka tillbaka.
Tillbaka till sjukhuset.
Amen..

Ohana!

Jag älskar ordet 'Ohana'


När man delar alla hemligheter, Stora som små.


Kent

 

Jag behöver er alla.

Om mina vänner, släktingar eller någon i familjen ser detta så behöver jag så mycket stöd i så mycket nu.
Min mage kidnappar mig fram och tillbaka..


Mamma..

Ännu en gång. Samma visa igen. Kapitlet slutar aldrig. Ännu ett besök utav ambulansmän, rösten som kommer utav ambulansmännen där de säger 'hej, vart är mamma nu?'
Allt känns så tomt på riktigt nu. Jag är rädd. Jag är rädd för allt. Vill inte att mamma ska ligga inne på något dumt sjukhus. Jag vill ha min mamma här. Här hemma. Där vi vaknar upp alla tillsammans i samma hus tills vi går och lägger oss. Där alla äter middag tillsammans, sitter i soffan och kollar på TV'n. Det är så jag vill ha det! Men jag får ont i magen när min mamma åker in och ut på sjukhuset för sin mage.
Jag är rädd, jag är orolig. Hon är ju trotts allt min mamma. Hon är den som ska finnas vid min sida, vilken känsla jag än bär på för stunden.

Jag älskar min mamma. Precis som hon är. Rolig, fin, vacker, underbar, pinsam, jobbig och hennes skratt. Jag vill ha min mamma hemma!

Jag orkar inte leva såhär där familjen jämt får en massa konstigheter..


14:44

Inombords så känns allt bara.. Tomt?
Det känns som ingen vill vara lycklig för stunden, är det något fel med mig? Eller är det bara mina känslor som är väldigt dåliga nu?

Jag är för trött för att äta, orkar inte stoppa i mig något. Hungern verkar inte finnas vid liv längre.
Att se lillebror vara glad, springa runt och skrika förvandlar mina läppar till ett litet leende. Ingen är lika fin och ful som min lillebror.


Kyss mig..


Den stora tröjan på, lillebror snälla sov då!!


Frukost

Har precis ätit lite 'frukost'/lunch. Vaknade för en liten stund sedan, äntligen har jag fått sova ut.
Får promenera ner till farmor och farfar efter middagen.


22:48

Strax så börjar dagen tyvärr mot sitt slut. Ska snart vandra upp mot köket, göra lite kvällsmat och sedan fixa iordning mig inför natten. Får vi se vad som kommer att hända imorgon.
Snart kommer pappa och min äldsta lillebror hem från en fotbolls match, Ullevi i Göteborg. Lagen som mötte varandra vart Barcelona och Manchester United. Vilket tjöt det kommer vara när de båda kommer hem, vilket är väldigt snart.!

Besökare.

När jag har bloggat så har jag aldrig haft besökare över. Hm, 50 stycker kanske. Och det är MAX! När jag startade denna så har jag faktiskt haft rätt bra tycker jag då! Men sedan jag varit borta så har det väl gått åt skogen, sen kom jag hem och det steg upp dag för dag. Många kanske skrattar men jag blir faktiskt glad, tack!

Graviditet..

Graviditet är faktiskt en väldigt vacker sak. Jag vet själv inte varför folk inte säger det längre, men kan bero på vissa saker. Det blir ju allt mer unga tjejer som blir gravida i samhället idag, många tycker tyvärr att det är oansvarigt men det är ju inte alls barnets fel att det blev till.
Eller har jag fel? Om den nyblivna modern planerat det eller ej, det är hennes val om hon vill ha kvar det lilla knytet eller ej.
Kalla inte den nyblivna modern för en massa skit, spelar ingen roll vilken ålder hon är i. Men orden sårar grovt!

Och till er killar nu då. Om du nu kan vara så fräck att ha utan kondom så bli inte feg om hon kommer med graviditetstest och säger att hon väntar barn. Du ska vara lika stark som henne. Du hjälpte ju till att göra det här lilla barnet. Det viktigaste är att man ska försöka hålla ihop, lämna henne inte för hon behöver dig hela tiden.

(Jag har skrivit om hela texten, eftersom det var en kille på Facebook som skrev den här. Men han hade inte skrivit det så bra så det tog en liten tid för mig att fatta vad han menade. Men jag vill bara skriva den här också. Så killar om hon blir gravid lämna henne inte, hon behöver ditt stöd och tjejer var inte fega, va stark genom hela graviditeten!)

Göteborg.


Lillebror.

Min lillebro, min bebis lillebror. Klart han är inte så liten längre, han är ju faktiskt stor. Men han kommer alltid vara den lille bebisen som jag satt med i famnen, gav honom bröstmjölksersättning då min mor låg inne på sjukhuset. Klart så har jag ju alltid gillat små bebisar och barn sedan jag varit liten. Det är något speciellt med det, bebisar luktar ju på ett speciellt sätt som jag aldrig glömmer. Dock var jag lite rädd för att min mor skulle försvinna ifrån familjen då hon låg inne på sjukhuset. Min mor fick en sjukt dålig opperation nere på Varbergs sjukhus, hon kunde inte göra någonting och jag vågade inte åka ner för att hälsa på henne för jag visste inte vad jag skulle säga eller vad jag ens skulle göra.
Att ta hand om min lillebror var faktiskt rätt roligt, men så otroligt svårt! Visst så har jag bärt runt på mina små syskon även om jag tappade dom när jag var mycket liten. Envis var jag och skulle bära runt på dom i vilket fall som helst. Men min mista lillebror blev på något sett som mitt barn kändes det som.
Men jag var fortfarande rädd..
Att ta hand om ens egna lillebror som om det vore ens egna lilla knyte var verkligen en tuff match. Jag fick göra den här bröstmjölksersättningen flera gånger om dagen, diska nappflaskorna, byta blöja, bada honom, klä på kläderna och det bästa av allt, när han somna i ens famn så var man helt slut. Men man ville inte somna för man kunde ju trots allt missa att han vaknar upp lugnt och bara tittar in i ens ögon.
 
Som tur var så försvann inte vår mor ifrån oss. Idag så gör hon tills kroppen säger ifrån att det inte går mer. Min lillebror är 2 år och 3 månader ungefär idag, självklart så tar jag hand om honom fortfarande och han hänger oftast efter mig som en svans. Men jag blir inte kallad för MAMMA som jag var rädd över ett tag, han säger Ninni (Joline) och det är jag glad över.
 
 

Fika i det fina.


Regnar in?

Nu har jag äntligen kommit hem. Hoppas det inte blir någonting med husvagnen på ett bra tag nu för orkar verkligen inte med det..

Men det Svenska vädret slår allt.. Regnar, blåser, regnar. Sen hörde jag att det droppar inne i hallen. När jag väl går in i hallen så har det regnat in lite. Kul, får sitta och torka upp allt nu precis som Askungen.. Så sur.

Lillebrors lag tog hem segern. Utan honom skulle de aldrig vunnit den sista matchen med 1-0!


Somnproblem?

En gång tidigare så hade jag problem med sömnen. Den veckan hade John Blund inte ens tänk på mig. Den veckan min syster dog, efter det så var sömnen som en bortkastad tid. För varför skulle jag sova när tankarna kom i vägen och aldrig slutar? Sammanlagt hade jag väl sovit 2-3 timmar den veckan. Tills jag fick två sömntabletter utav mina kusiner. Man skulle ta två stycken om man nu ville sova hela natten lång. Självklart så ville jag kunna sova hela natten. Men jag sov nästan mer än ett dygn efter dessa sömnmedel. När min far äntligen fick upp mig ur sängen så kände jag mig alldeles yr, och att någon form av kräkning var på väg. Att gå rakt var den svåraste matchen, det såg ut som om jag hade haft roligt en hel natt lång med alkoholen i min högra hand. Jag vaknar flera gånger varje natt just nu. Måste kolla vad klockan är, titta om alla andas, gå på toa och sedan blir jag liggandes i sängen. Tar in alla ljud, försöker somna om även om det tar sin långa tid, någonting inom mig krampar (antingen lungan eller så är jag rädd för att det är mitt brustna hjärta, sitter nämligen i höger sidan..) +att jag måste ligga och krama täcket hårt.


I bilen.

Sitter i bilen. Har nyss träffat min lillasyster. Inte bokstavligen, men varit vid vid hennes grav. Bredvid mig i bilen sitter lillebror i sin bilbarnstol och nappen har sugit sig fast i munnen. I vår mini-buss så gör ju inte man exakt samma saker. Min mor får hålla koll på kartan, min far håller ett stadigt tag om ratten, lillebror 11 år spelar på sin telefon, lillasyster 9 år läser 'alla barnen..', lillebror 2 år suger på nappen. Själv sitter jag mest tyst, tittar ut genom fönstret, fångar in lite inspiration och skriver inlägget. Det enda vi har gemensamt alla dagarna är att alla tänker. På lillasyster, storasyster och som dotter.. (Första bilden jag lägger ut på mig här.)


Nervös.

Min mage kidnappar mig fram och tillbaks utav nervositet. Om bara några dagar börjar skolorna. Att börja i en ny skola, börja om hela ettan och träffa nya människor. Skolan som jag blivit antagen i är en tjej skola kan man väl säga. Jag är inte direkt så tjejig av mig. Är rädd för många kommer kolla snett på mig, eller att jag blir ensam.

Vänner.

En känsla som jag gillar, som jag berättat tidigare är när man får en kram utav de människor man tycker om. En person som betyder mycket för mig är min 'Gud-syster'. Att få höra hennes röst igen och få ge henne en kram gav mig en härlig rysning.
Mina tre vänner och jag for in till Göteborg, Liseberg. Vädret var tyvärr inte det bästa, men i luften kände man att åskan närmade sig. Strömavbrott på Liseberg har jag aldrig varit med om, men allt stannade till.

19.39


Tre veckor.

Efter att jag och familjen varit utomlands i ungefär tre veckor och lite till så har jag inte haft internet vid min sida. Vilket har varit som en slags terapi för mig. Men enligt mina åsikter så hade jag tyvärr inte så roligt ändå när jag var i Ungern. Kände mig ensam hela tiden, hade ingen att vara med. För det var min syster som dog, det var hon och jag mot allt..