O'hana!

När man var liten, satte sig och tittade på den nya filmen om en liten blå utomjording som blev adopterad som hund utav en liten flicka. Den här blåa utomjording som ansågs som en hund hade nu fått en familj, eller o'hana som de säger i filmen. Den lilla flickan som stod fast vid sitt beslut hade långt svart hår, fina bruna ögon, små händer och var väldigt envis. Flickan hade inte alls några vänner och bad till den fallande stjärnan att hon ville få en ängel, som skulle vara en fin och snäll ängel.
Då hennes storasyster hörde det utanför dörren och tog beslutet att hon skulle få en hund. Den fallande stjärnan var inte alls det hon trodde att de var, utan det var utomjordingens skepp som störtade utanför hennes fönster.

Flickan är vid namn Lilo och hennes hund fick heta Stitch. Vilket hon älskade honom även när han visade sig som en utomjording! Utomjordingen Stitch var ett experiment nr 626.

Lilo & Stitch är världens bästa familj. Aloha!
För er som inte alls vet vad O'hana betyder så är det ett utav mina favorit ord!! För det betyder så otroligt mycket för mig!!
O'hana betyder familj, familj betyder ingen lämnas utanför, eller blir bortglömd..




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback